No Image

Запрошуємо на V Всеукраїнський музейний фестиваль

З 18 по 24 вересня 2018 року на базі Дніпропетровського національного історичного музею відбудеться V-й Всеукраїнський музейний фестиваль “Музей та виклики часу”. Фестиваль реалізовано за участю Українського культурного фонду. Також підтримка у організації та проведені надана Дніпропетровською обласною державною адміністрацією та Дніпропетровською обласною радою. 20 вересня 2018 року об 11.00 відбудеться офіційне відкриття фестивалю, після якого відбудеться прес-конференція з гостями та учасниками V-го Всеукраїнського музейного фестивалю “Музей та виклики часу”.

No Image

Всеукраїнський музейний фестиваль: спогади директора Покровського історичного музею

Один епізод з життя музею 2005 рік. У періодичному виданні «Музеї України»  було надруковано повідомлення, що у листопаді на базі Дніпропетровського історичного музею ім..Д.І.Яворницького відбудеться […]

No Image

Свято просто неба «Музей: Етно Fest»

Музей: Етно Fest – традиційне музейне етнографічне свято, що 28 років проходило під назвою «Чисті джерела». Свято унікальним чином поєднало в собі найяскравіші аспекти української культури: музейний історичний характер та святкову невимушену атмосферу в іграх, конкурсах, талант народних майстрів та неповторність сучасного українського мистецтва, красу української музики, танців та особливості бойових мистецтв.