Інтерактивне заняття “Музейна валентинка”

04.02.2024 Dmytro Muradov 0

До дня всіх закоханих історичний музей розпочинає цикл цікавих і різноманітних заходів. Це проєкт “День закоханих в музеїв”. Перша “ластівка” – інтерактивне заняття “Музейна валентинка”, яке триватиме в музеї з 6 по 14 лютого включно.

Екскурсії по історичному музею

Оглядові і тематичні екскурсії по залах Дніпропетровського історичного музею (пр. Д.Яворницького, 16). Вартість вхідного квитка: для дорослих: 8 грн. (будні), 10 грн. (вихідні); для школярів і студентів 4 грн. (будні), 5 грн. (вихідні). Екскурсійне обслуговування: (за 1 екскурсійну годинус – 45 хвилин.); для дорослих: 40 грн.; для школярів і студентів: 20 грн. Часи роботи музею: щоденно з 10:00 до 16.00 без перерви.

Новий рік в музеї (екскурсія для учнів 1-7 класів)

Екскурсія “Новий рік в музеї” знайомить учнів молодшої школи (1-7 класи) з історією, традиціями і обрядами, пов’язаними із святкуванням нового року у народів, які населяли наш край з найдавніших часів до початку ХХ ст. Через тему нового року діти отримують початкові знання про обрядовий календар українців.

No Image

Проект «Вихідні з музеєм»

Автор ідеї: снс Олена Нелюб Метою нашого проекту є розширення музейної комунікації, заохочення, залучення відвідувачів до музею. Змінити думку відвідувачів про сучасний музей – музей […]