No Image

Виставка “Геть радянську владу!”

25 листопада о 15:30 в 9 залі музею відбудеться презентація документальної виставки “Геть радянську владу!”, яка розкриває історію опору селян насильницькій колективізації в нашому регіоні в 1930 р.

No Image

Проект “Колискова країна”

У відкритті виставки беруть участь тільки представники ЗМІ, які попередньо зареєструвалися.
Телефон для реєстрації: 067-211-05-43.
Усіх бажаючих відвідати виставку чекаємо у музеї “Літературне Придніпров’я” з 23 листопада.
Регламент роботи музею: з понеділка по п’ятницю з 11:00 до 17:45 (каса працює до 16:45).
Телефон для довідок: 067-211-05-43.

No Image

Виставка “Проти Голіафа”

Виставка “Проти Голіафа” — про жінок і чоловіків з УПА, які кинули виклик двом тоталітарним режимам, про вибір та рішення восьми осіб, які творили історію українського визвольного руху.

No Image

“Вінок слави козацької на пошану козацького Батька” (книжкова виставка, присвячена Дню українського козацтва)

Напередодні 165-річного ювілею багаторічного директора одного з провідних музеїв України Д.І. Яворницького, відкрита книжкова виставка, присвячена одному з найяскравіших феноменів вітчизняної історії – українському козацтву. Виставка є частиною заходів ювілейного року академіка Д.І. Яворницького в Дніпропетровському національному історичному музеї, який носить його ім’я.

No Image

Виставка “Прикраси України”

До 1 листопада у Дніпропетровському історичному музеї ім.Д.І. Яворницького відкрито виставку «Прикраси України» з приватної колекції “Kaїsersdorf” дніпровської колекціонерки, рекострукторки прикрас Майї Ернст.

No Image

Книжкова виставка “Туристичне намисто Придніпров’я”

В науковій бібліотеці Дніпропетровського національного історичного музею імені Д.І. Яворницького відкрита чергова книжкова виставка. Вона присвячена об’єктам історико-культурної спадщини Дніпропетровської області.