No Image

Про студію “Жива глина”

Студія «Жива глина» була створена в Дніпропетровському історичному музеї в 1990 році за ініціативою старшого наукового співробітника відділу науково-просвітницької роботи Світлани Івлевої.

No Image

“Ніч музеїв-2021”

22 травня з 17:00 до 22:00 у стінах історичного музею відбудеться така довгоочікувана міжнародна акції “Ніч музеїв”. Цього року – офлайн.

No Image

Ніч музеїв online: звіт

18 травня о 15:00 почалася найочікуваніша подія травня для ДНІМ – Ніч музеїв . Вперше ми проводили цей захід в режимі онлайн. Понад 31000 переглядів, 2500 взаємодій та незліченна кількість приємних емоцій.

No Image

“Ніч музеїв-2019” у стінах історичного музею

Для Дніпропетровського національного історичного музею ім. Д. Яворницького 18 травня – найчарівніший і найнезвичайніший день за цілий рік. І не тільки тому, що у цей день вся музейна спільнота святкує Міжнародний день музеїв, а й тому що саме цього дня у ДНІМ відбувається наймасштабніша музейна подія – Ніч музеїв.

No Image

Нічна екскурсія “Людина і Степ”

15 жовтня історичний музей запрошує всіх бажаючих на оновлену та незвичайну нічну екскурсію «Людина і степ». Зустрічайте! Нічна екскурсія «Людина і степ» повертається! Нові ідеї, нові актори, нове бачення! Очікуйте подробиці…