Конференція “Музей та соціум: діалог, взаємообмін, формування ідентичності”

28.02.2024 Dmytro Muradov 0

Історичний музей запрошує долучитися до Всеукраїнської наукової конференції “Музей та соціум: діалог, взаємообмін, формування ідентичності” (до 175-річчя від заснування ДНІМ імені Д.І. Яворницького).

ІV Всеукраїнський форум з питань музейного менеджменту “Музей – осередок культури благодійності”

05.12.2023 Dmytro Muradov 0

7 грудня 2023 р. наш музей проводить ІV Всеукраїнський форум з питань музейного менеджменту «Музей – осередок культури благодійності». Форум відбудеться у змішаному форматі.

No Image

Конференція “Музей в умовах російсько-української війни та після неї: стратегії виживання та візії майбутнього”

04.11.2022 Dmytro Muradov 0

Дніпропетровський національний історичний музей імені Д.І. Яворницького запрошує музейників, істориків, пам’яткоохоронців та зацікавлених представників громадськості до участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Музей в умовах російсько-української війни та після неї: стратегії виживання та візії майбутнього», яка відбудеться 10-11 грудня 2022 р. у змішаному форматі (на базі освітнього хабу ДНІМ імені Д.І. Яворницького та у режимі онлайн).

No Image

Конференція “Сучасний музей в умовах викликів мінливого світу: пошук балансу між традиціями та інноваціями”

16-17 грудня 2021 р. на базі Дніпропетровського національного історичного музею імені Д.І. Яворницького відбудеться обласна науково-практична конференція “Сучасний музей в умовах викликів мінливого світу: пошук балансу між традиціями та інноваціями”.

No Image

Круглий стіл “Російсько-українська війна: політика пам’яті та практики комеморації”

Музей АТО / Дніпропетровський національний історичний музей імені Д. І. Яворницького запрошує Вас долучитися до круглого столу «Російсько-українська війна: політика пам’яті та практики комеморації», який відбудеться 22 жовтня 2021 р. (орієнтовний час 15:00-17:00) за адресою пр. Д. Яворницького 16.