No Image

Артпроект «Різдвяна зірка»

Музей «Літературне Придніпров’я» презентує артпроект Департаменту гуманітарної політики, управління культури «Різдвяна зірка», присвячений Новорічним та Різдвяним святам. Урочисте відкриття виставки «Різдвяна зірка» відбулось 20 грудня 2016 року в 16.30 за адресою: пр.Дмитра Яворницького, 64 в музеї «Літературне Придніпров’я».

Зі святом Вас! Ласкаво запрошуємо у світ чарівних Новорічних свят!

No Image

Виставка до Дня ліквідатора наслідків аварії на ЧАЕС

За ініціативою та участю Дніпропетровської Шевченківської районної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України», Дніпропетровський національний історичний музей ім. Д.І. Яворницького (директор Н.І. Капустіна) представляє виставку приурочена до 30-тих роковин аварії на Чорнобильській АЕС.

No Image

“Люди Свободи”

До 25-ї річниці незалежності Український інститут національної пам’яті спільно з каналом UA:Перший запускають проект “Люди Свободи”. Це виставка та короткі відеоролики, що розповідають про людей, які своєю працею та боротьбою в минулому столітті зробили можливим відновлення незалежності України.

No Image

Фотодокументальна виставка “Спротив геноциду”

На стендах представлені унікальні документи та фото із ГДА СБУ, інших державних архівів, які розкривають масштаби спротиву, його форми і методи. Значна частина документів вперше була оприлюднена саме у форматі виставки “Спротив геноциду”. Вперше вона була показана у Києві у 2014 році.

No Image

Виставка робіт учнів М.Ф. Пушного

Виставки пам’яті керівника Народної студії образотворчого мистецтва Палацу студентів ДНУ Михайла Федоровича Пушного в залах музею «Літературне Придніпров’є» вже стали традиційними. Нині експонується четверта. За традицією вона представляє живопис, графіку та декоративне мистецтво – сучасний ужинок творчості колишніх студійців.