No Image

“Ніч музеїв-2021”

22 травня з 17:00 до 22:00 у стінах історичного музею відбудеться така довгоочікувана міжнародна акції “Ніч музеїв”. Цього року – офлайн.

No Image

Ніч музеїв online: звіт

18 травня о 15:00 почалася найочікуваніша подія травня для ДНІМ – Ніч музеїв . Вперше ми проводили цей захід в режимі онлайн. Понад 31000 переглядів, 2500 взаємодій та незліченна кількість приємних емоцій.

No Image

“Ніч музеїв-2019” у стінах історичного музею

Для Дніпропетровського національного історичного музею ім. Д. Яворницького 18 травня – найчарівніший і найнезвичайніший день за цілий рік. І не тільки тому, що у цей день вся музейна спільнота святкує Міжнародний день музеїв, а й тому що саме цього дня у ДНІМ відбувається наймасштабніша музейна подія – Ніч музеїв.

No Image

Нічна екскурсія “Людина і Степ”

15 жовтня історичний музей запрошує всіх бажаючих на оновлену та незвичайну нічну екскурсію «Людина і степ». Зустрічайте! Нічна екскурсія «Людина і степ» повертається! Нові ідеї, нові актори, нове бачення! Очікуйте подробиці…

No Image

«Ніч музеїв» на bis в рамках IV Всеукраїнського музейного фестивалю

Традиційно «Ніч музеїв» проводиться лише раз на рік у травні. Але… цього року ви маєте унікальну нагоду побачити «Ніч музеїв» на bis, яку музей презентує в рамках IV Всеукраїнського музейного фестивалю.

No Image

Ніч музеїв 2015 (звіт)

В ніч з 16 на 17 травня 2015 р. ДНІМ втретє поспіль прийняв участь у загальноєвропейській акції «Ніч музеїв». З 18.00 до 1.00 гості акції змогли відвідати не лише історичний музей та діораму, але була задіяна музейна площа та площа біля кам’яних ідолів. Крім того біля центрального входу до історичного музею стояв автобус ВАЗ 1950-х рр.. випуску (експонат технічного музею «Машини часу»), котрий кожну годину курсував між двома музеями: історичний та «Машини часу» (приватний музей). Всі бажаючи мали змогу в один день, в одну ніч відвідати одраз два музеї.